Ren mat – lokale råvarer – allergivennlige alternativer!

På Storestølen Fjellstue er vi opptatt av maten. Vi velger våre råvarer ut i fra at de er økologiske, lokale og rene. Hver uke henter vi urter og grønnsaker i sesong på Nerol Gård i Hol. Vi har i tillegg en urtehage på Storestølen Fjellhotell. Husets vin er biodynamisk. Har du en intoleranse eller allergi, bestreber vi oss!  Har du en intoleranse, kan vi tilby kaker og brød som er hjemmelagede og frie for gluten, melk og hvitt sukker.

Vi har en hyggelig cafe hvor vi hele sommeren og høsten serverer hjemmelaget lokalmat basert hovedsakelig på økologiske og rene råvarer. Populære retter er rømmegrøt og spekemat, Fjellørret fra Strandavatnet, Karbonadesmørbrød av elg eller reinsdyr, hjemmelaget falafel, vafler og kaffe.

Hver kveld hele året serverer vi dagens middag. Du kan i tillegg velge vår tre eller fire retters middag basert på lokale råvarer og økologiske ingredienser.

Vi velger våre råvarer ut i fra at de er økologiske, lokale og rene. Husets vin er biodynamisk.

Ved arrangementer, selskaper og kurs finner vi sammen fram til en meny med anbefalt drikke.

For koldtbord må det være min. 25 stk.

Storestølen bestreber seg på å gi deg som har en intoleranse eller allergi ren mat. Er du veganer eller spiser lavkarbo eller Paleo har vi menyer tilpasset dette. Det samme gjelder for de som spiser etter lav foodmap dietten. Meld i fra til oss om allergi eller intoleranse, så får du den maten du tåler!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search