Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Romjul og nyttår på Storestølen Fjellhotell

26 desember, 2019 - 2 januar, 2020

Romjul og Nyttår på STORESTØLEN FJELLHOTEL

 fra 2. juledag:

Vi inviterer til en romjul og nyttårsfeiring med ren mat, gode menneskemøter og fritt for gluten, melk, hvitt sukker, tilsetningsstoffer og soya.

Gi deg selv en god start på det nye året!

Passer for deg som

  • har utbytte av å holde deg fri for gluten og melk pga. helse
  • ønsker å oppleve en jul der du kan kose deg med nydelig mat uten å tenke på at du blir syk av maten
  • ønsker å gå det nye året i møte med best mulig utgangspunkt både helsemessig og mentalt
  • vil lære mer om hvor enkelt det faktisk er å leve uten gluten, melk og hvitt sukker
  • vil reise til et sted der du blir ivaretatt når det gjelder mat og helse
  • ønsker en vitamin- og mineralanalyse samt veiledning i hvordan å spise balansert
  • trenger en ny start og inspirasjon til et liv der du er i fokus
  • familier som trenger hjelp og veiledning til et liv uten gluten og melk

Vi serverer julebuffet eller tre retters middag hver kveld med bla.:

  • Kjekjøtt
  • Økologisk Spelsau
  • Ribbe fra villsvin og økologisk gris
  • Hjorte-, Elg- og Reinsdyrstek
  • Vi graver vår egen sjøørret
  • Sild i forskjellige varianter
  • Spekemat med potetbrød
  • Rakfisk fra Hallingdal
  • Julekaker og snacks helt uten gluten, melk og hvitt sukker
  • Vegansk alternativ til de som ønsker det!
  • Økologiske viner
  • Lokal akevitt, biodynamiske viner

   

Av aktiviteter kan vi anbefale turer på ski eller truger i den vakre naturen rundt fjellstua, Alpint i Hallingskarvet Skisenter, eller Alpinsenteret på Geilo, Hallingskarvet Fjellbad(Badeland), Matkurs; vi lager kaker og jule godter, fermenterer mat og drikke og det er tid til å lese, spille spill og nyte den gode atmosfæren inne i fjellstua!

Nyttårsaften serverer vi en 5 retters festmeny og så danser vi oss inn i det nye året!

Her serveres det champagne før maten, viner til middagen og champagne kl. 24.00. Pris kr. 690,- for middag inkl. drikke.

Det blir matkurs og foredrag fra Anne Gørild O Holtskog. Egen kursavgift for de som ønsker å delta.

Også mulighet for konsultasjoner med Anne Gørild i løpet av oppholdet. Ta kontakt med [email protected] for bestilling av vitamin- og mineralanalyse, E-lybra behandling eller kostveiledning.

Opphold med fullpensjon i dobbeltrom: kr. 1390,- per person/døgn.

7 dager eller mer: kr. 1190,- per person/døgn. Kr. 250 for enkeltromstillegg pr. døgn. Booking på [email protected]/32090400

Egne priser for familier og medlemmer av Mat & Atferd. Ta kontakt på [email protected] for bestilling.

 

Sted

Storestølen Fjellhotell
Strønde
Hovet, Buskerud 3577
Telefon:
320 90 400
Hjemmeside:
www.storestolen.no

Arrangør

Anne Gørild O. Holtskog
Telefon:
474 55 660
E-post:
anneg@storestolen.no
Hjemmeside:
www.storestolen.no
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search