
- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Matkurs uten gluten og melk
24 februar, 2017 - 26 februar, 2017
kr. 2890,
Syns du det er vanskelig å bake brød og kaker uten gluten og melk?
Er det vanskelig å finne frem til de ulike ingrediensene i butikken?
Lurer du på hva du bruker Fiberhusk til, eller hvordan Kikertmel arter seg?
Vil du lære hvordan å søte maten slik at det smaker godt og samtidig er godt for kroppen?
Her lærer vi hvordan å leve et godt og balansert liv med mat uten gluten og melk. Vi ser på årsaken til at gluten og melkeprodukter kan skape problemer og hvordan vi med enkle grep kan endre kosten vår til et mer velsmakende og næringsrikt kosthold. Hva er et balansert måltid? Det er det viktig å vite, slik at det blir enklere å sette sammen maten på tallerkenen. Etter at det grunnleggende er på plass, lager vi mat. Vi baker brød og kaker, og middagsretter som er velsmakende og næringsrike. Vi går så igjennom alle de ulike meltypene, søtningsstoffene og erstatningen for melk og andre meieriprodukter ser på hvordan de brukes og hvor du finner dem i butikken eller på helsekost. Etter kurset får du med deg handleliste, oppskriftshefte og nyttig informasjon om vegen videre.
Målsettingen med kurset er at du reiser hjem full av inspirasjon og pågangsmot fordi du har erfart at det er enkelt og morsomt å lage mat! Og så smaker det så godt når det er laget fra bunnen av! Du vil også oppleve at det ikke er komplisert eller krever noen erfaring i å lage mat. Her kan alle være med!
Kurset koster kr. 2870,- og inkluderer fullpensjon fra fredag til søndag i delt rom eller leilighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA