Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Hvordan leve godt uten gluten, melk, hvitt sukker og soya

21 februar - 23 februar

På vakre Storestølen, midt mellom øst og vest, kan du lære hvordan du lever godt uten gluten, melk, hvitt sukker og soya!

Anne Gørild og Tore Holtskog er vertskap og byr på vakker natur, ren luft og deilig mat som gjør godt for kroppen. Nå inviterer de til helgeopphold som gir kunnskap og inspirasjon.

Anne Gørild og Tore er vertskap.
Kurset avholdes fra 21 til 23 februar, høyt oppe på fjellet og i fellesskap med andre likesinnede. Anne Gørild lærer deg om matens betydning for helsen, og det er muligheter for konsultasjon med henne under oppholdet.
Hun foretar Vitamin- og mineralanalyse, kvantemedisinsk behandling og gir kostveiledning. 
 

Kurset passer for

  • Deg som har fått beskjed om at du bør unngå gluten, melk eller spise blodsukkerstabil mat. 
  • Du som er interessert i å lære mer om et liv uten gluten og melk og syns det er vanskelig å få det til å fungere i hverdagen.
  • Deg som er interessert i et kosthold som nærer hjernen.
  • Du som har stoffskifteproblemer, en autoimmun lidelse, sliter med lav energi eller smerter.

Gjennom helgen vil vi ha fokus på matens betydning for god helse.
Har det noe å si hva vi spiser?
Hva skjer i kroppen?
Hva er forskjellen på en intoleranse og en matallergi?

Du får en innføring i hva som er balansert kost og hvordan du kan benytte dette når du kommer hjem.
Du vil se at dette er enkelt!
Du trenger bare å bli vist de grunnleggende prinsippene for deretter å gjøre det i praksis.
Da får du tryggheten du trenger og du ser at det er mye enklere enn du hadde forestilt deg!

Og så mye godt vi skal lage!
Vi tør påstå at du i løpet av helgen vil kose deg mer enn du har gjort på lenge og smaksløkene dine vil bli pirret på nye og gamle måter!

På kjøkkenet baker vi det enkleste brødet som finnes!
I tillegg lager vi knekkebrød, rundstykker og kjeks.
Og kaker! Både raw food og de du putter i ovnen! 

Felles for oppskriftene er at de er enkle og ingrediensene er lett tilgjengelige.
Har du barn får du tips til mange gode og enkle oppskrifter som faller i smak for små ganer.

Sjokoladefondant på Storestsølen. Uten gluten, melk, raffinert sukker…

Litt om kursholderen

Anne Gørild O Holtskog er naturterapeut og kvantemedisiner.
Eier og driver Storestølen Fjellhotell og har de siste 12 år jobbet som terapeut med stort fokus på kost og ernæring.
Anne Gørild har erfaring fra å jobbe med et behandlingsopplegg for barn med adferds- eller lærevansker og har i den forbindelse hjulpet familier å legge om kosten til et kosthold uten gluten, melk og hvitt sukker. 

Kurset holdes på Storestølen Fjellhotell. Her serveres det mat laget fra bunnen av uten gluten, melk, hvitt sukker og soya. 

Det er fantastisk utsikt, flotte turmuligheter og rom som er skjermet for stråling og passer for el-følsomme! 

Hyggelige rom og leiligheter på Storestølen.
Du sover godt på Storestølen!

Program

FREDAG 21.02
18.30 Velkommen
19.00 Middag

Lørdag 22.02
08.00 Yoga for de som vil
09.00 Frokost
10.00 Vi lager Brød, rundstykker og det du trenger til frokost og lunsj
12.00-15.00 Lunsj
15.00  Vi lager Pizza
19.00 Middag

Søndag 23.02
08.00 Yoga for de som vil
09.00 Frokost
10.00 Vi lager de siste godbitene!
12.00 Lunsj
13.00 Oppsummering og takk for denne gang!
14.00 Hjemreise

Opphold i flotte rom og leiligheter, alle med eget bad, sittegruppe og flatskjerm TV. 

Pris, fra fredag til søndag:

Pris inkluderer kursavgift, oppskrifter, handleliste, kost og losji fra fredag til søndag.

Kr. 3990,- per person i dobbeltrom. 

Kr. 3490,- per person i leilighet 3-5 personer

Kr 280,- i enkeltromstillegg pr natt.

For spørsmål ta kontakt med Anne Gørild på 320 90 400 eller [email protected]

Fantastisk utsikt fra spisestuen!

Se Storestølen Fjellhotell:

https://storestolen.no/

Besøksadresse:

Strønde, 3577 Hovet

Vedr. transport:

Storestølen har felles transport fra Ål stasjon fredag kl. 15:18, og tilbake til Ål stasjon til toget som går kl. 15:40. Det koster kr. 100 pr person/veg og Storestølen Fjellhotell må ha beskjed dersom du ønsker transport.

Merk at det går to tog på søndag, et kl. 15:20 og et kl. 15:40. For å være sikret at du rekker toget er det viktig at du bestiller billett på avgangen kl. 15:40

Kjører du egen bil tar det ca. 3-3,5 t. fra Oslo og Bergen. Storestølen Fjellhotell ligger på FV 50 mellom Hol og Aurland.

Ta med løst og behagelig tøy, innesko eller tykke sokker, noe å ligge på, forkle, vindtette klær, lue, votter og støvler til tur.

For evt. spørsmål, ta kontakt med Anne Gørild på Storestølen Fjellhotell på Tel: 320 90 400, eller epost: [email protected]

Meld deg på kurset her – Storestølen Februar

[email protected]

 

Detaljer

Start:
21 februar
Slutt:
23 februar

Arrangør

Anne Gørild O. Holtskog
Telefon:
474 55 660
E-post:
anneg@storestolen.no
Hjemmeside:
www.storestolen.no

Sted

Storestølen Fjellhotell
Strønde
Hovet, Buskerud 3577
+ Google-kart
Telefon:
320 90 400
Hjemmeside:
www.storestolen.no
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search